Binance-støttet HOPR og wunderkind Hathor Network klar til at gå sammen

Hathor Network (HTR) har været en åbenbaring lige fra starten. Det samler en blockchain-bevist sikkerhedsmodel og DAGs transaktionsskalerbarhed, der tilbyder unikke funktioner, såsom hurtige og gratis transaktioner, flettet minedrift med Bitcoin, let tokenisering og dens kommende Nano-kontrakter.

HOPR, et af de få „community-drevne“ tech kraftværker, er en lag-nul privatlivsprotokol, der søger at beskytte brugerens metadata privatliv

HOPR-brugere kan køre noder fra deres computere eller bruge en plug-and-play staking node . At opbygge et bredt netværk og tilbyde skalerbare node-operatørbelønninger med fokus på at sikre privatlivets fred for sine brugere er en sjælden godbid på markedet i dag.

Hvorfor starte en tungvægtskamp, ​​når begge har så mange udsigtspunkter og ideologi til fælles. Lad os gøre os klar til at komme op!

Hathors medstifter og administrerende direktør Yan Martins har understreget transaktionsbehandlingsfunktionerne, som var attraktive for HOPR ikke kun for deres hastighed, men også i betragtning af de tunge gasomkostninger, som vi alle i øjeblikket kæmper med.

HOPR opererer under DAO-styring. Projektet blev grundlagt af Sebastian Bürgel, en blockchain-pioner; Rik Krieger, medlem af Europas FinTech50; og Robert Kiel, kendt kryptoekspert. Tilsvarende har Hathor også en stærk og akademisk baggrund, da han er født ud af ph.d. afhandling med dens medstifter og teknologichef Marcelo Brogliato.

HOPR og Hathor er skjulte perler, der straks identificerede hinanden og planlagde at gå sammen, hvilket vil være til gavn for brugere af både nyopført HTR og snart opført HOPR

„At bringe privatlivets fred på nul til Hathors hurtige og skalerbare transaktioner forbereder økosystemet til den næste vækstbølge af privatlivsbevidste enkeltpersoner og databeskyttelse, compliance-drevne virksomheder.“

– Sebastian Bürgel, grundlægger af HOPR

”Jeg er meget imponeret over HOPRs unikke privatlivsløsning, der tackler et problem, der nu er mere relevant end nogensinde. Og det faktum, at de ligesom Hathor er virkelig decentraliserede fra dag nul, gør mig endnu mere begejstret for dette samarbejde. ”

– Yan Martins, medstifter og administrerende direktør for Hathor

Mere vil følge med på Cointelegraph i kommende grundlæggerinterviews, use-case anmeldelser, institutionelle vinkler kombineret med teknisk analyse og fulde anmeldelser.