PayPal fjerner venteliste, lancerer Crypto-tjenester fuldt ud i USA

KORT OM

  • PayPal har meddelt, at alle sine amerikanske kunder nu kan handle i krypto via dets applikation.
  • Flytningen udsætter potentielt millioner af nye brugere for krypto og var velkomne nyheder for mange i rummet.
  • Nogle af de kryptorelaterede oplysninger, der blev offentliggjort på PayPals websted, blev bemærket for at være vildledende eller ufuldstændige.

På torsdag annoncerede PayPal afslutningen på ventelisten til at købe, holde og sælge kryptovaluta i USA.

Evnen til at bruge PayPal til at handle i krypto var allerede delvist tilgængelig i USA før i går, men virksomheden havde taget ombord interesserede kunder via en venteliste.

Med opdateringen behøver kunderne ikke længere at vente på, at et sted åbnes, og de kan nu købe kryptokurrency direkte fra deres PayPal-konti.

Virksomheden vil efter sigende advare kunder om den nye funktion gennem både en e-mail og en push-meddelelse i de kommende dage.

Nyhederne var velkomne i kryptorummet, som ikke har haft nogen ende på bullish nyheder for nylig. Den velkendte kryptoinvestor Ryan Sean Adams tweetede „til de 346 millioner PayPal-brugere … Velkommen til festen.“

Uden tvivl gjorde fintechs mest berygtede firma ikke sin indgang uden et par potentielle rødmer. Som Dan Ardle, medstifter af Messari crypto påpegede på Twitter, var nogle af PayPals kryptoplysninger mindre end nøjagtige.

McArdles tweet fik et markant svar. Alex Gladstein, Chief Strategy Officer for Human Rights Foundation, kommenterede:

”Dette er forbløffende. Det er næsten 2021 ”

En anden bruger bemærkede:

„Vi er bare her for at opkræve gebyrer, vi er ligeglad med hvad nogen af ​​disse ting er.“

Endnu en chimet ind: „Det er helt uærligt at slå BCH og LTC sådan.“ Neeraj Agrawal fra tænketanken CoinCenter om kryptokurrency vejede også ind, men var lidt mere velgørende:

”Jeg er glad for PayPal, men det er virkelig dårligt. PayPal ansæt mig, jeg kan spare dig ”